UPOZORNENIE !!! Osoby s kontroverznou povesťou: “Ján Kapsdorfer” na Postoy.sk

06.11.2012 09:44

 

Ján Kapsdorfer – pod týmto menom vystupuje istá osoba v diskusiách na rôznych diskusných fórach a vytvára rozbroje medzi kresťanmi.

Porušuje pravidlá diskusie:

- Vyzýva ľudí, aby zverejňovali svoje vlastné mená, priezviská – pritom sám vystupuje pod takým menom, ktoré je na Slovensku u viacerých osôb, čo nemusí byť dôkazom toho, že sa tak skutočne menuje.

Každý človek má právo v diskusiách na vlastnú anonymitu, pritom sa však očakáva, že že nebude vystupovať pod dvojakými menami, kvôli zbytočným nedorozumeniam. A to neznamená, že by taký človek nemohol vystupovať pod pseudonymom alebo ako anonym.

Diskutujúci má právo nie len vystupovať pod pseudonymom, ale dokonca nemusí ani odpovedať na otázky diskutujúcich. Toto právo vychádza z príkladu Ježiša Krista, ako aj z občianskeho práva, kedy má človek právo a dokonca aj povinnosť mlčať (pre zachovanie tajomstva)

Ján Kapsdorfer nie len že dáva zlý príklad ostatným, ale tým navádza ľudí aj k porušovaniu občianskych práv. Okrem toho používa urážajúce slová, ktoré sa nehodia najmä pre kresťanov v úprimnom dialógu.

Keďže nemá v záujme o týchto svojich “prehreškov” diskutovať v súkromí, ale iba verejne na diskus.fóre … odmieta pravidlá Ježiša Krista, ktorý nás vyzýva k riešeniu vzájomných sporov predovšetkým v súkromí.

Jeho spôsoby sú totožné s praktikami “Zákonníkov”, ktorí používali voči Ježišovi Kristovi. Namiesto toho, aby si svoje spory riešili s Ježišom Kristom v súkromí (ako to správne robil zákonník: “Nikodém”), tak úmyselne útočili na  Ježiša Krista, aby ho podchytili v reči (to všetko na verejnosti).

Ján Kapsdorfer už takýmto spôsobom zapríčinil neblahé dôsledky na diskusii v redakcii Postoy.sk a je poľutovania hodné, že mu tieto jeho prehrešky dovolili.

https://aktualityspravynovinky.wordpress.com/?p=2345&preview=true

Keďže Ján K. naďalej používa nekalé praktiky na rôznych miestach (internetu) je potrebné, aby sa s tým oboznámili predovšetkým veriaci a tí, ktorí sa s ním stretávajú na diskusiach.

Viac o osobách s kontroverznou povesťou nájdete na :

https://hriechyokultizmus.wordpress.com/2012/07/31/osoby-s-kontroverznou-povestou/